Kielikylpykerho

Kirkkonummen Kielikylpy ry järjestää kerhotoimintaa 3-4-vuotiaille Neidonkallion päiväkodissa (ensisijaisesti päiväkodin lapsille). Kerhoon voivat osallistua myös muut lapset, joten kysythän kerhojen osallistujatilannetta jos kielikylpypolku kiinnostaa.

Neidonkallion kielikylpypäiväkodin kerhot

Neidonkallion päiväkodissa järjestetään kielikylpykerhoja ko. päiväkodissa hoidossa oleville 3- ja 4-vuotiaille lapsille (synt. 2017 ja 2018). Ryhmiä on kaksi: maanantaisin ja keskiviikkoisin kokoontuva jatkavien ryhmä (45 €/kk) sekä tiistaisin kokoontuva aloittelijoiden ryhmä (30 €/kk).

Lisätietoja kerhoista voi kysellä sähköpostitse osoitteesta kerhot@kirkkonummenkielikylpy.fi

 

Lahjoita lapsellesi kielitaito: kieltä opitaan leikkien, laulaen ja askarrellen

Kerhossa ruotsia opitaan toiminnallisesti - leikkien, laulaen ja askarrellen.

Kerhossa

  • jutellaan ja luetaan eri aiheista: eläimistä, vuodenajoista, vaatteista, ajoneuvoista...
  • askarrellaan, piirretään ja väritetään
  • lauletaan ja leikitään
  • juhlat tuovat vaihtelua kerhoarkeen. Äitien- ja isänpäivä, pääsiäinen, vappu, halloween ja muut juhlat näkyvät ja kuuluvat kerhoissa tavalla tai toisella.

Kokemus on osoittanut, että kerhon jälkeen lapsille on luontevaa siirtyä täysipäiväiseen 5-vuotiaiden Smultron-kielikylpyryhmään Neidonkallion päiväkodissa.

Kerhosta sanottua

”Erittäin suosittu on Sanapussi: Lapset saavat kukin vuorollaan ottaa pussista yhden esineen, kortin tai mitä siellä sitten onkaan. Minä sanon "Hockus, pockus, filiockus" – ja sitten ihmetellään yhdessä, mitä esine tai kortti esittää – ja sanavarasto karttuu! ”


”Ruotsin kieli putkahtaa lasten puheeseen yhä useammin. Eräskin kerholainen kertoi, että ”kun oltiin siellä Tallinnassa, niin me ostettiin mulle HUND". Se on palkitsevaa!” (kerho-ohjaaja Cecilia)


“Tietoisuus eri kielistä kasvaa aivan selvästi! Puoli vuotta kerhossa käyneelle pojalleni ei selvästikään ole enää vain yhtä tapaa ilmaista asioita.” (Jarna Savolainen, kerholaisen vanhempi)