Kielikylpykerho

Kirkkonummen Kielikylpy ry järjestää kerhotoimintaa 3-4-vuotiaille Neidonkallion päiväkodissa. Kerhoon voivat osallistua myös muut kuin Neidonkallion päiväkodin lapset, joten kysythän kerhojen osallistujatilannetta alla olevan sähköpostin kautta.

Neidonkallion kielikylpypäiväkodin kerhot

Neidonkallion päiväkodissa järjestetään kielikylpykerhoja ko. päiväkodissa hoidossa oleville 3- ja 4-vuotiaille lapsille (synt. 2017 ja 2018). Ryhmiä on kaksi: maanantaisin ja keskiviikkoisin kokoontuva jatkavien ryhmä (45 €/kk) sekä tiistaisin kokoontuva aloittelijoiden ryhmä (30 €/kk).

Lisätietoja kerhoista voi kysellä sähköpostitse osoitteesta kerhot@kirkkonummenkielikylpy.fi

Lahjoita lapsellesi kielitaito: kieltä opitaan leikkien, laulaen ja askarrellen

Kerhossa ruotsia opitaan toiminnallisesti - leikkien, laulaen ja askarrellen.

Kerhossa

• jutellaan ja luetaan eri aiheista: eläimistä, vuodenajoista, vaatteista, ajoneuvoista...
  • askarrellaan, piirretään ja väritetään
  • lauletaan ja leikitään
  • juhlat tuovat vaihtelua kerhoarkeen. Äitien- ja isänpäivä, pääsiäinen, vappu, halloween ja muut juhlat näkyvät ja kuuluvat kerhoissa tavalla tai toisella.

Kokemus on osoittanut, että kerhon jälkeen lapsille on luontevaa siirtyä täysipäiväiseen 5-vuotiaiden Smultron-kielikylpyryhmään Neidonkallion päiväkodissa.

Kerhosta sanottua

”Erittäin suosittu on Sanapussi: Lapset saavat kukin vuorollaan ottaa pussista yhden esineen, kortin tai mitä siellä sitten onkaan. Minä sanon "Hockus, pockus, filiockus" – ja sitten ihmetellään yhdessä, mitä esine tai kortti esittää – ja sanavarasto karttuu! ”

”Ruotsin kieli putkahtaa lasten puheeseen yhä useammin. Eräskin kerholainen kertoi, että ”kun oltiin siellä Tallinnassa, niin me ostettiin mulle HUND". Se on palkitsevaa!” (kerho-ohjaaja Cecilia)

“Tietoisuus eri kielistä kasvaa aivan selvästi! Puoli vuotta kerhossa käyneelle pojalleni ei selvästikään ole enää vain yhtä tapaa ilmaista asioita.” (Jarna Savolainen, kerholaisen vanhempi)