Ajankohtaista

 

Mukaan kielikylpyyn?

Kiinnostaako monikielisyys? Oletko kuullut kielikylvystä tai oletko miettinyt, olisiko ruotsinkielinen kielikylpyopetus hyvä vaihtoehto?
Päiväkoti-ikäiset lapset voivat hakea kielikylpyryhmään Neidonkallion päiväkotiin, kielikylpyeskari eli Förskola toimii Gesterbyn koululla kuten kielikylpyluokatkin. Lue lisää kielikylpyopetuksesta täältä.

 

Haluatko tukea yhdistyksen toimintaa?

Lue lisää jäseneksi ja kannattajajäseneksi liittymisestä sekä yhdistyksen tukemisesta.

 

Koululaisten iltapäiväkerho, Eftis

Kirkkonummen kunta on päättänyt tuottaa itse koululaisten iltapäivätoiminnan lukuvuoden 2021-2022 alusta. Myös kielikylpyläisten Eftis on siirtynyt kunnan joulukuussa 2020 tekemän päätöksen mukaisesti kunnan järjestämäksi elokuusta 2021 alkaen. Kielikylpijät voivat osallistua ruotsin kielellä ohjattuun iltapäivätoimintaan Gesterbyn koululla.

Kielikylpypolulle ja ruotsinkieliseen iltapäiväkerhoon haetaan kunnan kautta. Iltapäiväkerhoa koskevat muutokset hoidetaan myös kunnan kautta.

 

Yhdistys tukee koulun ja päiväkodin kirjahankintoja

Yhdistys hankki päiväkotiin sekä kouluun ruotsinkielisiä kirjoja tammikuussa 2021. Yhdistys tilasi Gesterbyn koululla myös HBL Juniorin ja Kalle Ankan elokuusta 2021 alkaen. Toivotamme mukavia lukuhetkiä kielikylpijöille.

OP Uusimaalta yhteistyötuki kielikylpy-yhdistykselle

Kirkkonummen Kielikylpy ry sai viime talvena OP Uusimaalta yhteistyötukea 500 euron verran. Käytimme rahan yhdistyksen ilmeen uusimiseen.

Vanha logomme oli hyvä ja se päätettiin pitää ennallaan, mutta värimaailma uudistettiin reippaammaksi. Vihreä ja oranssi uudistuivat raikkaisiin sinisiin ja pinkkiin, lämpöä palettiin tuovat okra ja mudan väri. Värit toistuvat värimadossa ja erilaisissa ihmishahmoissa. Elementtejä tullaan käyttämään erilaisissa yhdistyksen materiaaleissa.

Ilmeen uudisti Ari Nyman Nyman Designista.

Lämmin kiitos OP Uusimaalle ja Arille!