Ajankohtaista

 

Kevätkokous to 23.5. klo 18.00 Gesterbyn koululla

Tervetuloa Kirkkonummen Kielikylpy-yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen! Kokous pidetään torstaina 23.5.2024 klo 18.00 alkaen Gesterbyn koululla ja Teamsissa. Ilmoitathan, osallistutko kokoukseen koululla vai Teamsissa. Teams-osallistumista varten voit pyytää sähköpostitse linkin kokoukseen (puheenjohtaja@kirkkonummenkielikylpy.fi). Koululla on kahvitarjoilu.

Tilaisuudessa on mahdollisuus kuulla ajankohtaiset kuulumiset kielikylvystä. Kokouksessa on mukana Gesterbyn koulun väkeä kertomassa kuulumisia koululta.

 

Kielikylvyn avoimet ovet to 18.1. klo 17.30

Tervetuloa tutustumaan kielikylpypolkuun Gesterbyn koululle esikoulun tiloihin torstaina 18.1. klo 17.30-18.30. Paikalla kielikylvyn esikoulun opettaja ja kielikylpyhenkilöstöä. Lisätietoja https://kirkkonummi.fi/kielikylpy/

 

Kaikki kielikylvystä 20 minuutissa - kielikylpyinfo ma 20.11. klo 18.00

Järjestämme infotilaisuuden kielikylpypolusta maanantaina 20.11. klo 18.00. Mukaan pääsee Teamsilla alla olevasta QR-koodista löytyvällä linkillä tai pyytämällä osallistumislinkki osoitteesta puheenjohtaja@kirkkonummenkielikylpy.fi.

Infotilaisuuden pituus on 20 minuuttia.

 

Sääntömääräinen syyskokous ma 20.11. klo 18.30

Kirkkonummen kielikylpy ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Gesterbyn koululla maanantaina 20.11. klo 18.30. Kokoukseen voi osallistua myös Teamsin välityksellä ja osallistumislinkki lähetetään jäsenille sähköpostilla.

 

Mukaan kielikylpyyn?

Kiinnostaako monikielisyys? Oletko kuullut kielikylvystä tai oletko miettinyt, olisiko ruotsinkielinen kielikylpyopetus hyvä vaihtoehto?
Päiväkoti-ikäiset lapset voivat hakea kielikylpyryhmään Neidonkallion päiväkotiin, kielikylpyeskari eli Förskola toimii Gesterbyn koululla kuten kielikylpyluokatkin. Lue lisää kielikylpyopetuksesta täältä.

 

Haluatko tukea yhdistyksen toimintaa?

Lue lisää jäseneksi ja kannattajajäseneksi liittymisestä sekä yhdistyksen tukemisesta.

 

Koululaisten iltapäiväkerho, Eftis

Kirkkonummen kunta on päättänyt tuottaa itse koululaisten iltapäivätoiminnan lukuvuoden 2021-2022 alusta. Myös kielikylpyläisten Eftis on siirtynyt kunnan joulukuussa 2020 tekemän päätöksen mukaisesti kunnan järjestämäksi elokuusta 2021 alkaen. Kielikylpijät voivat osallistua ruotsin kielellä ohjattuun iltapäivätoimintaan Gesterbyn koululla.

Kielikylpypolulle ja ruotsinkieliseen iltapäiväkerhoon haetaan kunnan kautta. Iltapäiväkerhoa koskevat muutokset hoidetaan myös kunnan kautta.

 

Yhdistys tukee koulun ja päiväkodin kirjahankintoja

Yhdistys hankki päiväkotiin sekä kouluun ruotsinkielisiä kirjoja tammikuussa 2021. Yhdistys tilasi Gesterbyn koululla myös HBL Juniorin ja Kalle Ankan elokuusta 2021 alkaen. Toivotamme mukavia lukuhetkiä kielikylpijöille.

OP Uusimaalta yhteistyötuki kielikylpy-yhdistykselle

Kirkkonummen Kielikylpy ry sai viime talvena OP Uusimaalta yhteistyötukea 500 euron verran. Käytimme rahan yhdistyksen ilmeen uusimiseen.

Vanha logomme oli hyvä ja se päätettiin pitää ennallaan, mutta värimaailma uudistettiin reippaammaksi. Vihreä ja oranssi uudistuivat raikkaisiin sinisiin ja pinkkiin, lämpöä palettiin tuovat okra ja mudan väri. Värit toistuvat värimadossa ja erilaisissa ihmishahmoissa. Elementtejä tullaan käyttämään erilaisissa yhdistyksen materiaaleissa.

Ilmeen uudisti Ari Nyman Nyman Designista.

Lämmin kiitos OP Uusimaalle ja Arille!

 

Jäsenkirje

Klikkaa lukemaan jäsenkirje 1/2024