Ajankohtaista, loka-marraskuu 2021

Onnea 30-vuotias Kirkkonummen Kielikylpy ry!

Haluatko tukea yhdistyksen toimintaa?

Lue lisää jäseneksi ja kannattajajäseneksi liittymisestä sekä yhdistyksen tukemisesta.

Kielikylpykerhot on käynnistynyt uudelleen viikolla 34 ja viikosta 43 alkaen kerhoja voidaan pitää, koronatilateen hellittäessä, myös päiväkodin sisätiloissa. Voit kysyä kerhopaikoista lisätietoja: kerhot@kirkkonummenkielikylpy.fi.

Kirkkonummen kunnan iltapäivätoiminta ja sen mukana Eftis on siirtynyt kunnan 12,2020 päätöksen johdosta kunnan järjestämäksi elokuusta 2021 alkaen. Kielikylpijöiden on edelleen mahdollista osallistua ruotsinkielellä ohjattuun iltapäivätoimintaan, joka järjestetään tuttuun tapaan Gesterbyn koululla ja tutun ohjaajan toimesta.

Kielikylpypolulle ja ruotsinkieliseen iltapäiväkerhoon haetaan kunnan kautta. Iltapäiväkerhoa koskevat muutokset hoidetaan myös kunnan kautta.

Yhdistys tukee koulun ja päiväkodin kirjahankintoja

Yhdistys hankki päiväkotiin sekä kouluun ruotsinkielisiä kirjoja tammikuussa 2021. Yhdistys tilasi Gesterbyn koululla myös HBL Juniorin ja Kalle Ankan 8,2021 alkaen. Toivotamme mukavia lukuhetkiä kielikylpijöille.

OP Uusimaalta yhteistyötuki kielikylpy-yhdistykselle

Kirkkonummen Kielikylpy ry sai viime talvena OP Uusimaalta yhteistyötukea 500 euron verran. Käytimme rahan yhdistyksen ilmeen uusimiseen.

Vanha logomme oli hyvä ja se päätettiin pitää ennallaan, mutta värimaailma uudistettiin reippaammaksi. Vihreä ja oranssi uudistuivat raikkaisiin sinisiin ja pinkkiin, lämpöä palettiin tuovat okra ja mudan väri. Värit toistuvat värimadossa ja erilaisissa ihmishahmoissa. Elementtejä tullaan käyttämään erilaisissa yhdistyksen materiaaleissa.

Ilmeen uudisti Ari Nyman Nyman Designista.

Lämmin kiitos OP Uusimaalle ja Arille!

Yhdistyksen jäsenkirje

Yhdistyksen jäsenkirje ajankohtaisista asioita lähetetiin jäsenille joulukuussa. Voit tutustua siihen täällä.