Rekisteröityminen jäseneksi

Voit kirjautua kielikylpy-yhdistyksen jäseneksi alla olevalla lomakkeella. Valitse tunnus ja salasana, joilla pääset kirjautumaan sivuille, päivittämään yhteystietojasi ja ilmoittautumaan tapahtumiin yms.

Jäsenmaksun suuruus on 40 euroa lukuvuodessa / perhe ja se maksetaan vuosittain syyskauden alussa. Lasku lähetetään sähköpostitse. Saat tarkemmat maksutiedot rekisteröidyttyäsi. Jos olet vanha jäsen etkä ole saanut laskua, meillä ei ole sähköpostiosoitettasi - täytä tällöin alla oleva rekisteröityminen jäseneksi-lomake, niin lähetämme sinulle sähköpostia.

Yhdistyksen jäsenmaksulla tuemme mm. koulujen ruotsinkielisen käsikirjaston täydennyksiä, tarjoamme koululaisille ja päiväkotien kielikylpyryhmille ruotsinkielistä kulttuuria kuten esim. teatteria, konsertteja ja taidepajoja. Lisäksi luokkien vanhempaintoimikunnat voivat hakea tukea luokan omaan, yhdessä opettajan kanssa toteutettavaan ruotsinkieltä ja ruotsinkielistä kulttuuria tukevaan toimintaan. Maksamasi perhekohtainen jäsenmaksu tukee oman lapsesi kielikylvetystä.

*) Käyttäjätunnus:
*) Salasana:
*) Vahvista salasana:
*) Sähköpostiosoite:
*) Vanhemman sukunimi:
*) Vanhemman etunimi:
*) Katuosoite:
*) Postinumero:
*) Postitoimipaikka:
*) Puhelinnumero:
*) Lapsen / lasten syntymävuodet:
Muu kommentti / viesti yhdistykselle yms.: