Iltapäiväkerho Eftis

Koululaisten iltapäiväkerho Eftis on Kirkkonummen kunnan ylläpitämä, laadukasta iltapäivähoitoa tarjoava kerho Gesterbyn koulun tiloissa. Iltapäiväkerhossa lapsilla on mahdollisuus leikkiä, pelata, ulkoilla, askarrella, levätä ja tehdä läksyjä ohjaajien valvonnassa.

Eftis on ruotsinkielinen ja tarkoitettu ensisijaisesti 1.-2. luokkalaisille kielikylpyoppilaille, mutta tarvittaessa myös 3.-4. luokkalaiset voivat hakea paikkaa iltapäiväkerhosta hankalan koulumatkan takia. Lisäksi Eftis tarjoaa paikkoja myös ruotsinkielisen koulun oppilaille.

Toiminnan tavoitteena on tukea kielikylpylasten kielen kehitystä sekä tarjota mukavaa ja kehittävää toimintaa pienelle koululaisella iltapäivien aikana, kun vanhemmat ovat töissä.

Iltapäiväkerhossa on kaksi ruotsinkielistä ohjaajaa. Toiminnan lisäksi Eftiksessä tarjotaan lapsille välipala.

 

Eftikseen hakeminen ja muutokset osallistumisessa

Hakuaika koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoitetaan kouluun ilmoittautumisten jälkeen keväisin. Eftikseen haetaan kunnan kotisivujen kautta samalla tavalla kuin muihinkin iltapäiväkerhoihin. Iltapäiväkerhon muutokset osallistumisessa ja irtisanomiset hoidetaan myös kunnan kautta.

 

Lisää tietoa

Kunnan sivuilta  

Kielikylpypolku