Yhdistyksen tukeminen

Voit tukea yhdistyksen toimintaa ja kielikylpypolun kehittämistä esimerkiksi:

  • Liittymällä jäseneksi
  • Liittymällä kannattajajäsenksi (TULOSSA)
  • Ostamalla vaatteita Ullmaxin verkkokaupan kautta. Yhdistys suosittelee niin lapsille kuin aikuisillekin!

Yhdistyksen jäsenet

Jäsenmaksun suuruus on 40 euroa vuodessa/perhe. Maksutiedot saat rekisteröidyttyäsi jäseneksi. Muista käydä myös päivittämässä jäsentietosi täällä.

Yhdistyksen kannattajajäsenet

Yhdistys hakee toiminnan tukemiseen kannattajajäseniä, jotka haluavat tukea yhdistyksen toimintaa jatkuvammin. Ilmoitamme heti kun yhdistyksen kannattajajäseniksi liittyminen on mahdollista.

Muut lahjoitukset

Yritykset ja yhteisöt voivat tukea yhdistyksen toimintaa lahjoittamalla rahaa yhdistyksen toiminnan tukemiseen tai osallistua jonkun ajankohtaisen projektin rahoittamiseen. Yhteistyötä koskevat yhteydenotot puheenjohtaja@kirkkonummenkielikylpy.fi.  

Kielikylpy-yhdistys ottaa vastaan myös ruotsinkielisiä lastenkirjoja, pelejä ja muuta lasten kielen oppimista tukevaa materiaalia. Ota yhteyttä!

 

Miksi tukea kielikylpy-yhdistystä?

Yhdistyksen jäsenmaksulla ja muulla tuella mahdollistat yhdistyksen toiminnan ja lasten kielikylypolun kehittymisen.

Tuemme toiminnalla mm. päiväkodin ja koulujen ruotsinkielisen käsikirjaston täydennyksiä, tarjoamme koululaisille ja päiväkotien kielikylpyryhmille ruotsinkielistä kulttuuria, esim. teatteria ja konsertteja. Tämän lisäksi yhdistys tukee mm. koululaisten retkiä.

Luokkien vanhemmat voivat hakea tukea luokan omaan, yhdessä opettajan kanssa toteutettavaan ruotsin kieltä ja ruotsinkielistä kulttuuria tukevaan toimintaan. Maksamasi perhekohtainen jäsenmaksu tukee oman lapsesi kielikylvetystä.